Mijn achtergrond

Mijn naam is Jacqueline Wolters-Goverde, ik ben in 1959 als “Limburgs maedje” geboren en ben nadat ik mijn diploma medisch pedicure heb behaald, met veel enthousiasme in mijn eigen praktijk aan huis van start gegaan.

Dat ik de opleiding pedicure en medisch pedicure ben gaan volgen is ontstaan door mijn interesse in de mens en mijn jarenlange ervaring als (pijn)verpleegkundige in het VieCuri MC voor Noord-Limburg.

Na vele jaren als (pijn)verpleegkundige gewerkt te hebben, merkte ik toch dat ik ook nog heel  graag een andere medische tak wilde ontdekken en om eens te kijken of een eigen bedrijf  starten iets voor mij zou zijn.  

Als medisch pedicure kon ik beide dromen verwezenlijken. Mijn kennis uit het verleden blijven toepassen, nieuwe kennis vergaren en vooral aandacht en zorg blijven geven aan mijn cliënten.

Na een goede voorbereiding ben ik dan ook aan de opleiding pedicure/medisch pedicure begonnen bij ORCA-instituut te Heeze. Ik vond het zo interessant, dat ik tevens de lessen wellness behandelingen voor voet- en onderbeen ben gaan volgen. Samen met het ondernemersdiploma een goede start voor mijn praktijk.

Iedere dag geniet ik van de contacten met mijn cliënten en mijn zorg voor hun voeten.

Medisch Pedicure, dat is voor mij, maar vooral voor u als klant een hele goede keus geweest.