Wellness relax onderbeen en voetbehandeling

 

Deze wellness behandeling is de behandeling voor het prikkelen van al uw zintuigen.
Een heerlijke, ontspannende behandeling, die uit meerdere onderdelen bestaat.  Niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor uw huid.
We beginnen met een heerlijk kopje kruidenthee, tijdens het nuttigen hiervan gaan uw voeten in een voetenbadje:


1) Voetenbadje: Een heerlijk ontspannen voetbad met Chimalaya badzout granulaat  en bad concentraat. De mineralen en sporenelementen van het badzout worden goed door het lichaam opgenomen. Het lichaam wordt ontgift  en tegelijkertijd wordt de huid gezuiverd en de zuurgraad van de huid weer in evenwicht wordt gebracht. Dan volgt een peeling:

2) Peeling ( Scrub) de oude hoorncellen worden verwijderd waardoor de huid heerlijk zacht gaat aanvoelen. Vervolgens gaan we naar de volgende stap. Een voetmasker:

3) Masker: Naar wens een verwarmend of verkoelend voet/been masker. Het masker heeft een voedende functie en brengt de huid weer tot rust. Een heerlijke oppepper. Als laatste volgt dan een voetmassage:

4) Een korte voet/been massage met etherische oliën. De keuze van de massageolie wordt in overleg met u gekozen. Uw been- voetspieren worden weer heerlijk ontspand.